OLIMPIADĂ. Reacţia ministrului Sportului, după bronzul luat de România la Rio: Asta înseamnă o bună pregătire și dăruire totală

de M.Z.    |    14 Aug 2016   •   08:12
OLIMPIADĂ. Reacţia ministrului Sportului, după bronzul luat de România la Rio: Asta înseamnă o bună pregătire și dăruire totală

Echipajul feminin de canotaj - opt rame cu cârmaci al României a cucerit sâmbătă medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, iar Elisabeta Lipă, fostă canotoare şi actual ministru al Tineretului şi Sportului, a lăudat prestaţia delegaţiei române la această probă.

”Fetele au făcut o cursă extraordinară, cum n-au făcut de când sunt canotoare. Asta înseamnă dăruire totală. Şi-au ascultat antrenorul, au stat în pluton şi au atacat exact când nici adversarele lor nu mai credeau că româncele pot fi pe podium. Au venit de pe locul 6 pe 3 şi au fost foarte aproape de argint. Asta înseamnă o bună pregătire. Le felicit pentru medalia obţinută, dar le felicit şi mai mult pentru modul cum s-au dăruit în finala olimpică. În felicit şi pe domnul antrenor Roman şi în egală măsură pe Vera Cochelea şi Doina Ignat, au reuşit să le transmită spiritul de învingător. Numai la Jocurile Olimpice poţi trăi asemenea sentimente unice de bucurie”, a spus ministrul Sportului, Elisabeta Lipă, potrivit Prosport.ro.

Echipajul românesc a fost cronometrat cu timpul de 6 minute, 4 secunde şi 10 sutimi, la doar 12 sutimi de secundă de medalia de argint, câştigată de către echipajul Marii Britanii. Canotoarele din Statele Unite au cucerit medalia de aur.

Parteneri
x close