Antena 3 CNN Sport Tenis Cum este explicată ascensiunea Simonei Halep. Primul antrenor al sportivei face declaraţii incendiare

Cum este explicată ascensiunea Simonei Halep. Primul antrenor al sportivei face declaraţii incendiare

Cum este explicată ascensiunea Simonei Halep. Primul antrenor al sportivei face declaraţii incendiare
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    19 Oct 2015   •   11:55

A mai rămas doar o săptămână până la Turneul Campioanelor, acolo unde Simona Halep este principala favorită. Ioan Stan, primul antrenor al jucătoarei române, susţine că Simona are şanse mari să câştige competiţia pentru că este o persoană norocoasă, scrie ziarulring.ro.

“Dacă se va reface total, este posibil orice, dar Turneul Campioanelor este o competiţie extrem de grea pentru că este sfârşit de an şi s-a acumulat foarte multă oboseală. Eu cred că dacă va prinde o formă bună şi dacă va avea noroc, va face o figură frumoasă. Și spun că Simona este urmărită de noroc peste tot. Are noroc pentru că ori pică pe un culoar bun în turnee, ori are adversar puternic, dar acesta abandonează şi trece mai departe, ori, acum, Serena a ieșit din top şi ea ajunge pe primul loc… Ăsta este noroc, nu este altceva. Şi ca să dau un citat din Caragiale: «Norocul e puţin şi lumea e multă». Cam aşa e cu ea. La capacităţile fizice şi la accidentările pe care le-a avut în ultima vreme, este greu să stai acolo sus. Doar fizicul îi va spune ei dacă este locul 1 sau nu. Este foarte frumos că Simona este numărul 1 mondial după ce s-a retras Serena. A mai fost o tenismenă care a fost numărul 1 mondial şi n-a câştigat nimic. E ca Wozniacki.”, a declarat Ioan Stan.

Mai multe, pe ziarulring.ro.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close