Antena 3 CNN Sport Tenis Antrenorul lotului de junioare la tenis: Simona îşi doreşte foarte tare titlul şi este pregătită

Antrenorul lotului de junioare la tenis: Simona îşi doreşte foarte tare titlul şi este pregătită

Antrenorul lotului de junioare la tenis: Simona îşi doreşte foarte tare titlul şi este pregătită
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2014   •   14:51
Ioan Iovănescu, antrenorul lotului de junioare care au câştigat sâmbătă finala Roland Garros, a explicat, în direct la Antena 3, că nu a fost un meci uşor dar că fetele au reuşit să termine meciul cu bine. 
 
"A fost un meci greu, cu toate că la început a părut mai simplu, fetele au reuşit până la urmă să termine chiar dacă nu a fost simplu. Nu au fost favorite, au eliminat de-a lungul timpului şi favoritele nr. 2 şi 4. De patru ani de zile lucrez cu fetele, sunt vicecampioane europene la dublu şi cu echipa, nu este un rezultat întâmplător, vine în continuarea unor performanţe."
 
Întrebat la ce trebuie să fie atentă Simona în finală, antrenorul a explicat că emoţiile contează foarte mult. 
 
"Emoţiile trebuie stăpânite, restul nu mai contează acum, emoţiile trebuie depăşite acum"
 
"O cunosc pe Simona de mică, ştiu că îşi doreşte foarte tare acest titlu, a pierdut în urmă cu câteva săptămâni şi acum ştie la ce să se aştepte. Ştiind cât de ambiţioasă este Simona, cred foarte tare în şansele ei. Cu Şarapova nu trebuie să fii calmă, pentru că este foarte agresivă. Dacă poţi să arăţi că poţi lovi mai tare ca ea, se poate lucra. Simona a terminat meciurile destul de repede şi am senzaţia că Şarapova este uşor obosită."
 
În cele din urmă, antrenorul şi-a exprimat speranţa ca o bună parte din români să fie cu gândul alături de Simona.
 
"Să dea Dumnezeu ca mulţi din cei 20 de milioane de români să fie alături de Simona, cu gândul, chiar şi fizic, în faţa televizoarelor."

Meciul Simonei Halep cu Maria Sharapova va fi transmis în direct de Antena 3, la ora 16:00, în parteneriat cu Eurosport.
 

×
Subiecte în articol: antrenor titlu Simona Halep meciuri
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close