Antena 3 CNN Sport Tenis Caroline Wozniacki a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, dar va termina anul ca lider mondial

Caroline Wozniacki a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, dar va termina anul ca lider mondial

Caroline Wozniacki a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, dar va termina anul ca lider mondial
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   10:12

Caroline Wozniacki va încheia al doilea an consecutiv ca lider al clasamentului WTA, deşi a fost învinsă în cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară la Istanbul.

 
Jucătoarea daneză a pierdut în faţa Verei Zvonareva, scor 2-6, 6-4, 3-6, dar nu mai poate pierde primul loc în ierarhia mondială deoarece şi principala sa rivală, rusoaica Maria Sharapova a fost învinsă, 6-7, 4-6 în faţa campioanei de la Roland Garros, chinezoaica Li Na.
 
Problemele de la gleznă îmi limitează mişcările pe teren, iar eu nu sunt dispusă să risc prea mult”, a declarat Sharapova după cea de-a doua înfrângere suferită în cadrul grupei albe.
 
De altfel, rusoaica a decis să se retragă din turneu, ea urmând să fie înlocuită de franţuzoaica Marion Bartoli pentru ultimul meci, cel împotriva Victoriei Azarenka.
 
Nu am niciun regret. În mod evident, am progresat şi mi-am îmbunătăţit jocul faţă de anul trecut. Acum privesc spre viitor şi abia aştept să reîncep antrenamentele”, a mai spus Sharapova.
 
Într-un alt meci din grupa albă, campioana de la US Open, Samantha Stosur, a pierdut în faţa Victoriei Azarenka, scor 2-6, 2-6.
 

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close