Antena 3 CNN Sport Tenis Cinci motive pentru a o urmări pe Simona Halep la Turneul Campioanelor

Cinci motive pentru a o urmări pe Simona Halep la Turneul Campioanelor

Cinci motive pentru a o urmări pe Simona Halep la Turneul Campioanelor
16 Oct 2015   •   14:01

Site-ul WTA oferă, într-o primă prezentare a participantelor la Turneul Campioanelor, cinci motive pentru a o urmări pe jucătoarea română de tenis Simona Halep la Singapore, unde va fi principala favorită, scrie agerpres.ro.

Halep, care conduce clar în clasamentul Road to Singapore, după ce liderul mondial Serena Williams și-a încheiat prematur sezonul, a jucat finala ediției de anul trecut la Singapore, pierdută chiar în fața americancei. Primul motiv oferit de site-ul WTA este acela că Singapore scoate din Simona ce e mai bun. Ea nu numai că a jucat finala din 2014, dar a învins-o pe Serena Williams în faza grupelor un un incredibil 6-0, 6-2.

"Nu am cuvinte să exprim cum mă simt și cum m-am simțit pe teren, a declarat Halep după meciul amintit. A fost un meci extraordinar pentru mine. Am jucat foarte bine. Am fost agresivă și nu mi-a fost teamă după primul set. Am continuat meciul, am lovit continuare mingile și am stat aproape de linia de fund, deoarece știam că nu am nicio șansă dacă stau prea în spate. Am încercat totul și am fost foarte relaxată în timpul meciului. Totul a mers foarte bine pentru mine. Cred că a fost cel mai bun meci din viața mea''.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Turneul Campioanelor
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close