Antena 3 CNN Sport Tenis Dublă victorie la turneul futures de la Sharm El Sheikh pentru tenismena Laura Andrei

Dublă victorie la turneul futures de la Sharm El Sheikh pentru tenismena Laura Andrei

Dublă victorie la turneul futures de la Sharm El Sheikh pentru tenismena Laura Andrei
Sursa foto: Picssr.com
03 Apr 2017   •   12:32

Jucătoarea de tenis, Laura Ioana Andrei (28 ani), a câştigat ambele titluri, la simplu şi dublu, în weekend, la turneul futures de la Sharm El Sheikh (Egipt), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. 

Andrei (485 WTA), cap de serie numărul trei, a dispus în finala de simplu de Anastasia Vdovenco (Rep. Moldova), a treia favorită, cu 6-1, 6-1. În primul tur o învinsese pe Barbara Kotelesova (Slovacia), cu 6-2, 6-0, în optimi câştigase cu 6-1, 7-5 disputa cu rusoaica Margarita Skriabina, în sferturi a trecut de Lavinia Tananta (Indonezia) cu 6-2, 6-3, iar în penultimul act s-a impus cu 6-4, 6-1 în faţa britanicei Emily Webley-Smith, cap de serie numărul şapte. 

Laura Andrei nu a cedat vreun set nici la dublu, unde a făcut pereche cu austriaca Melanie Klaffner. Favoritele numărul trei au dispus în primul tur de cuplul Valeria Bhunu (Zimbabwe)/Anastasia Cikalkina cu 6-2, 7-5, în sferturi au câştigat cu 6-1, 6-3 meciul cu perechea Lucrezia Stefanini (Italia)/Lucie Wargnier (Franţa), în semifinale au trecut cu 6-4, 6-4 pe perechea Natasha Palha (India)/Lavinia Tananta (Indonezia), iar în finală le-au învins cu 6-4, 7-5 pe Emilie Francati (Danemarca) şi Kajsa Rinaldo Persson (Suedia). 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tenis jucatoare turneu
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close