Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters trece de Henin în duelul belgienelor la Miami şi va juca finala cu Venus Williams

Kim Clijsters trece de Henin în duelul belgienelor la Miami şi va juca finala cu Venus Williams

Kim Clijsters trece de Henin în duelul belgienelor la Miami şi va juca finala cu Venus Williams
02 Apr 2010   •   15:49


Kim Clijsters a câştigat un meci încântător în faţa compatrioatei Justine Henin şi s-a calificat în finala Open-ului Sony Ericsson de la Miami. Cap de serie numărul 14, Clijsters a avut nevoie de mai mult de două ore şi jumătate să o învingă pe Henin cu 6-2, 6-7, 7-6.

Clijsters a defilat în primul set şi părea setată să obţină o victorie rapidă când a luat conducerea cu 3-0 în setul doi, dar Henin a făcut o cursă remarcabilă de recuperare şi s-a asigurat că meciul intră în setul decisiv.

Setul final a fost unul tensionat, niciuna dintre cele două belgiene nereuşind să se remarce, iar tie-break Clijsters a câştigat înc ele din urmă şi a oprit-o pe Henin din drumul spre a treia finală în acest an. Cele două jucătoare sunt acum la egalitate în întâlnirile directe, fiecare având câte 12 victorii.

Clijsters va juca în finală cu Venus Williams, care şi-a extins seria victoriilor la 15 meciuri după ce a trecut de Marion Bartoli în cealaltă semifinală. Tripla-campioană la Miami a fost rareori pusă în dificultate de Bartoli, de care a trecut cu 6-3, 6-4 într-o oră şi 30 de minute.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Clijsters Venus Williams
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close