Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Şarapova: O felicit pe Serena Williams. Este o onoare să joc împotriva ei

Maria Şarapova: O felicit pe Serena Williams. Este o onoare să joc împotriva ei

Maria Şarapova: O felicit pe Serena Williams. Este o onoare să joc împotriva ei
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
31 Ian 2015   •   15:42
Sportiva rusă Maria Şarapova a declarat, sâmbătă, după ce a pierdut finala turneului Australian Open, că o felicită pe Serena Williams pentru câştigarea trofeului şi a subliniat că este o onoare să evolueze împotriva celei mai bune jucătoare din lume, informează wtatennis.com.
"În primul rând vreau să o felicit pe Serena pentru că a scris istorie şi a jucat unul din cele mai bune meciuri ale sale. Este o onoare să joc împotriva ei. Nu am învins-o de mult timp, dar îmi place de fiecare dată când intru pe teren ca să joc cu ea pentru că este cea mai bună şi ca jucătoare de tenis vrei să evoluezi împotriva celei mai bune. Felicitări pentru această performanţă. Au fost două săptămâni lungi pentru mine. Aproape am fost eliminată în turul doi şi mi-am oferit a doua şansă în acest turneu. Nu a fost suficient astăzi, dar îmi place mult aici", a spus Şarapova.
Jucătoarea americană Serena Williams, numărul 1 WTA, a învins-o pe sportiva rusă Maria Şarapova, locul 2 mondial, scor 6-3, 7-6 (7/5), şi a câştigat Australian Open pentru a şasea oară, după ce s-a impus şi la ediţiile din 2003, 2005, 2007, 2009 şi 2010.
Williams şi Şarapova au mai fost adversare de 18 ori, iar jucătoarea americană câştigase 16 din aceste confruntări. Şarapova s-a impus în faţa lui Williams doar de două ori, în 2004.
 

×
Subiecte în articol: maria sarapova Serena Williams tenis
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close