Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a jucătoarei Johanna Konta, după ieșirea nervoasă a lui Ilie Năstase de la FED Cup

Prima reacție a jucătoarei Johanna Konta, după ieșirea nervoasă a lui Ilie Năstase de la FED Cup

Prima reacție a jucătoarei Johanna Konta, după ieșirea nervoasă a lui Ilie Năstase de la FED Cup
Sursa foto: Foto: Facebook/Johanna Konta
22 Apr 2017   •   18:28

Johanna Konta a oferit prima reacție după ce meciul de FED Cup cu Sorana Cîrstea a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

"Sunt mulțumită că am revenit și am putut juca în continuare. Îmi place sportul, îmi place să joc. Sper că vom avea ocazia și mâine să jucăm tenis de calitate. Nu mi se pare normal ca publicul să preia comportamentul căpitanului. Limbajul abuziv al tuturor din public a fost o consecință. După ce promovezi un asemenea limbaj, le dă curaj și celorlalți să creadă că este OK. Totul a scăpat de sub control. Important e ceea se va întâmpla mâine pe teren. Dar aici, în acest sport, nu e locul potrivit pentru un comportament cu derapaje. Trebuie să fie o susținere fair-play, nu una în care să aducă injurii", a zis Johanna Konta la conferința de presă, potrivit gsp.ro.

×
Subiecte în articol: reactie prima reacţie Ilie Nastase Fed Cup
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close