Antena 3 CNN Sport Tenis Reacția lui Ilie Năstase după excluderea de la Wimbledon : ”Sunt cretini, altfel nu văd cum”

Reacția lui Ilie Năstase după excluderea de la Wimbledon : ”Sunt cretini, altfel nu văd cum”

Reacția lui Ilie Năstase după excluderea de la Wimbledon : ”Sunt cretini, altfel nu văd cum”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ilie Năstase
04 Mai 2017   •   09:06

Ilie Năstase a fost interzis, ieri, în mod oficial de organizatorii celui de al treilea Grand Slam al anului. ”Nasty” nu va fi lăsat în incinta All England Club nici dacă își va cumpăra bilet.

Năstase a luat foc, după ce a aflat decizia organizatorilor de la Wimbledon. 
”Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş? Să-i întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul. Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul n-are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare, or avea ceva cu românii...nu prea mă mai interesează. Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu n-am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg“, a declarat fostul tenismen român pentru prosport.ro. 

„Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră e normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, e problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte... altfel nu văd cum“, a adăugat Ilie Năstase.
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close