Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: ''Îmi doresc să joc cel mai bun tenis la Singapore''

Simona Halep: ''Îmi doresc să joc cel mai bun tenis la Singapore''

Simona Halep: ''Îmi doresc să joc cel mai bun tenis la Singapore''
de S.T.    |    16 Sep 2015   •   18:31

Simona Halep a declarat, miercuri, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv "Ion Țiriac" din București, că dorește să joace cel mai bun tenis al său la Turneul Campioanelor de la Singapore.

''Desigur că îmi doresc să joc cel mai bun tenis la Singapore. Este cel mai important turneu care a mai rămas. Sper să am un rezultat bun și poate să îl repet pe cel de anul trecut'', a arătat Simona Halep, scrie Agerpres.

În continuare, ea a declarat: ''Până la Turneul Campioanelor, mai am de jucat vreo trei înainte și sper să fiu sănătoasă, să joc tenisul arătat în America''.

''Sunt puțin obosită de la schimbarea fusului orar, nu prea pot să mă odihnesc noaptea, dar acum sunt OK. Cea mai frumoasă amintire de la US Open este că am făcut semifinală, pentru prima dată la acest turneu, iar amintirea tristă este că am pierdut în semifinală. Nu mă gândesc la faptul că am pierdut, ci pentru că nu am putut să fac jocul meu. Se întâmplă, mai sunt și zile proaste. Nu am nicio explicație pentru acea înfrângere, dar cu siguranță, voi învăța din ea și sper ca data viitoare să fiu mai bună pe teren'', a spus Simona.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

''M-am bucurat mult pentru că a câștigat Pennetta acest turneu. De fapt m-am bucurat pentru ambele jucătoare din Italia, pentru că au ajuns la o vârstă, au mare experiență și cred că și-au îndeplinit visul de a ajunge într-o finală de Mare Șlem. Mă așteptam ca Pennetta să se retragă în curând, are o vârstă, a jucat foarte mult, a câștigat și turnee importante. Este frumos, este plăcut. Cred că este cel mai frumos să te retragi după ce câștigi un turneu de Mare Șlem'' a mai arătat Simona.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Turneul Campioanelor tenis
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close