Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

Simona Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

Simona Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de S.T.    |    27 Oct 2014   •   13:05

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, la revenirea în ţară după ce a ajuns în finala Turneului Campioanelor, că americanca Serena Williams, actualul lider mondial, a vrut să facă o poză cu ea şi i-a transmis că va fi viitorul număr unu în tenisul feminin.

"Pe podium, Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial şi că mama ei va face poza. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 mondial, dar îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri şi trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important", a spus Halep.

"A fost o săptămână foarte frumoasă. Mă bucur să fiu din nou acasă şi mă bucur că am terminat un an deosebit cu o performanţă deosebită. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnită. Am şi surprins-o, pentru că nu ne-am întâlnit în acest an. În al doilea meci, în finală, braţul meu a cedat", a precizat Halep.

Simona Halep a revenit în ţară luni, după ce a fost învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Citeşte şi:

Veste excelentă pentru Simona Halep, după Turneul Campioanelor. WTA a publicat clasamentul

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close