Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, în lacrimi după finala de la Toronto. Deşi a pierdut turneul, românca i-a cucerit pe canadieni

Sorana Cîrstea, în lacrimi după finala de la Toronto. Deşi a pierdut turneul, românca i-a cucerit pe canadieni

Sorana Cîrstea, în lacrimi după finala de la Toronto. Deşi a pierdut turneul, românca i-a cucerit pe canadieni
12 Aug 2013   •   15:02

Tenismena Sorana Cîrstea i-a cucerit pe canadieni. Românca a izbucnit în lacrimi după finala turneului de la Toronto, unde a pierdut în faţa Serenei Williams cu 6-2, 6-0. Cârstea a mulţumit echipei dar şi adversarei sale. 

Spectatorii de pe terenul central din Toronto au aplaudat-o la scenă deschisă pe româncă.

"Vreau să-i mulţumesc antrenorului meu, Victor, pentru că a stat alături de mine în ultimii 2 ani, şi lui Ferenţ pentru că a fost alături de mine în ultimii 6 ani! Vă mulţumesc, băieţi, că nu aţi fugit! Ştiu că sunt cam dificilă", a spus Sorana, după finala turneului de la Toronto.

Cu ochii în lacrimi, Soarana şi-a felicitat adversara din finala turneului de la Toronto, Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis de la ora actuală.

"În primul rând vreau să o felicit pe Serena. Există un motiv pentru care avem un clasament şi există şi un motiv pentru care ea este în vârful acestui clasament. Aşa că bravo ei!", a mai spus tenismena.

Nu au fost uitaţi nici miile de spectatori aflaţi pe terenul central din Toronto.

"Mai vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit săptămâna aceasta! Români sau nu, m-au făcut să mă simt ca acasă, aşa că le sunt recunoscătoare!", a încheiat Sorana Cîrstea.

Pentru participarea la finala turneului WTA Sorana Cîrstea a obţinut un premiu în valoare de 213.000 de dolari şi 620 de puncte WTA.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close