Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campioanelor: Azarenka învinge la debut. Bucurie doar pentru Serena, în familia Williams

Turneul Campioanelor: Azarenka învinge la debut. Bucurie doar pentru Serena, în familia Williams

Turneul Campioanelor: Azarenka învinge la debut. Bucurie doar pentru Serena, în familia Williams
27 Oct 2009   •   23:05


Bielorusa Victoria Azarenka a avut parte de un debut perfect la "Turneul Campioanelor" de la Doha (Qatar), unde a învins-o pe Jelena Jankovic în meciul de deschidere. Azarenka, în vârstă de 20 de ani, a învins-o pe fosta jucătoare numărul unu în lume cu 6-2, 6-3, în primul meci din Grupa Albă.

Turneul final al sezonului din tenisul feminin adună cele mai bune opt jucătoare din lume, care sunt împărţite în două grupe de câte patru jucătoare. În Grupa Albă, Caroline Wozniacki şi Dinara Safina urmează să se înfrunte miercuri.

În Grupa Maro, Elena Dementieva a juca cu Venus Williams de care a dispus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-2. Dementieva a reuşit să revină în setul doi şi să se impună la tie-break, pentru ca în setul trei să îşi domine categoric adversara şi să reuşească două break-uri în primele trei game-uri. În cealaltă partidă a grupei, Serena Williams s-a impus în faţa Svetlanei Kuznetsova cu 7-6, 7-5 şi s-a instalat în fruntea clasamentului, graţie unui setaveraj mai bun.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinale, iar campioana va fi premiată cu 1,55 milioane de dolari. Serena Williams speră ca la acest turneu să recapete prima poziţie în clasamentul mondial WTA, având nevoie de o victorie în plus faţă de rusoaica Dinara Safina.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close