Antena 3 CNN Sport Tenis Venus Williams a demolat-o pe Pavliucencova: 6-0, 6-1, la turneul din Dubai

Venus Williams a demolat-o pe Pavliucencova: 6-0, 6-1, la turneul din Dubai

Venus Williams a demolat-o pe Pavliucencova: 6-0, 6-1, la turneul din Dubai
17 Feb 2009   •   16:00

Jucătoarea de tenis Venus Williams a început în forţă turneul din Dubai, unde a învins-o în runda secundă pe rusoaica Anastasia Pavliucencova cu scorul de 6-0, 6-1. Nici Vera Zvonareva nu s-a chinuit prea mult, ea trecând de Vera Duşevina cu 6-0, 6-3, în timp ce şocul zilei a fost oferit de franţuzoaica Virginie Razzano, care a eliminat-o pe Dinara Safina, favorita numărul doi a turneului, scor 6-4, 6-2.
Tot la simplu, românca Monica Niculescu a fost învinsă de Jelena Jankovic (Serbia), cap de serie numărul 3, scor 6-3, 6-2. Astfel, Niculescu a părăsit competiţia cu un cec în valoare de 10.275 de dolari şi 60 de puncte WTA.
Românca a debutat însă cu dreptul la dublu, unde face pereche cu rusoiaca Elena Vesnina. Cele două s-au impus în faţa cuplului slovac Zuzana Kucova/Lenka Tvaroskova, scor 6-1, 6-2. Pentru victoria lor, Niculescu şi Vesnina şi-au asigurat un cec în valoare de 6.250 de dolari şi 110 puncte WTA. În turul doi, cele două vor întâlni perechea învingătoare în meciul Camille Pin (Franţa)/Selima Sfar (Tunisia)-Alisa Kleybanova (Rusia)/Ekaterina Makarova (Rusia).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Venus Williams
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close