Știri Antena 3 CNN din 27 Februarie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 27 Februarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

153 articole
  • Politică
    27 Feb, 17:36
    Traian Băsescu, europarlamentar PMP, a anunțat, joi, că după ce PNL a decis să îl sprijine pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria București, că el se retrage din cursă. Fostul președinte a declarat că nu avea o intenție serioasă pentru o astfel de candidatură.
    traian basescu isi anunta retragerea de la primaria capitalei

    Traian Băsescu își anunță retragerea de la Primăria Capitalei

  • Actualitate
    27 Feb, 17:30
    Arhiepiscopia Romano-Catolică de București adoptă măsuri de prevenție sanitară împotriva noului Coronavirus. Într-o scrisoare circulară transmisă credincioșilor, preoților și persoanelor consacrate, ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, recomandă o serie de măsuri pentru bisericile parohiale și capelele ordinelor călugărești și ale altor structuri – școlare, sociale, caritative, sanitare – din Arhidieceză.
    biserica catolica recomandari pentru enoriasi impotriva coronavirusului

    Biserica Catolica, recomandări pentru enoriași împotriva coronavirusului

  • Actualitate
    27 Feb, 17:19
    Lucian Romașcanu face dezvăluiri surprinzătoare pe scena politică. Senatorul PSD susține că social democrații sunt deschiși oricărei soluții care poate pune capăt crizei politice și că este posibil ca premierul desemnat Florin Cîțu să coalizeze o majoritate în Parlament, așa încât guvernul pe care îl formează să fie învestit.
    surpriza pe scena politica guvernul citu sustinut din psd

    Surpriză pe scena politică. Guvernul Cîțu, susținut din PSD

Filtru articole


Resetează
x close