x close

Surpriză pe scena politică. Guvernul Cîțu, susținut din PSD

27 Feb 2020   •   17:19
Surpriză pe scena politică. Guvernul Cîțu, susținut din PSD Sursă foto: Gov.ro

Lucian Romașcanu face dezvăluiri surprinzătoare pe scena politică. Senatorul PSD susține că social democrații sunt deschiși oricărei soluții care poate pune capăt crizei politice și că este posibil ca premierul desemnat Florin Cîțu să coalizeze o majoritate în Parlament, așa încât guvernul pe care îl formează să fie învestit.

„PSD va fi deschis oricărei soluții care pune capăt crizei pornite de PNL, în contextul în care avem și această criză sanitară. Nu înseamnă că luăm în calcul votatea unui guvern propus de Florin Cîțu dar, așa cum au făcut în noiembrie, mă gândesc că (liberalii n.r.) pot să coalizeze o majoritate în Parlament, în proporție de 100% fără PSD”, a spus Lucian Romașcanu la o conferință susținută la sediul PSD.

El a mai declarat că prioritatea PSD este un guvern stabil, care să poată lupta cu situația de criză din România.

„Luptele politice nu își au rostul. Toată lumea, inclusiv președintele Iohannis trebuie să înțeleagă asta. Pentru binele românilor, sper că propunerea făcută de președinte este una care să fie acceptată de CCR în vederea constituirii unei majorități”, a spus senatorul PSD.

Sursă: Mediafax
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati