Știri Antena 3 CNN din Octombrie 2020 | Pagina 83

Știri Antena 3 CNN din Octombrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 83

1993 articole
Filtru articole


Resetează
  • Coronavirus
    02 Oct, 15:25
    Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că este nevoie de o regândire rapidă a capacității de acordare a asistenței medicale și că, mai devreme sau mai târziu, toate spitalele ar trebui să trateze atât pacienții cu COVID, cât și cei fără COVID.
    alexandru rafila e nevoie de o regandire rapida situatia este foarte serioasa

    Alexandru Rafila: E nevoie de o regândire rapidă! Situația este foarte serioasă

  • Actualitate
    02 Oct, 15:10
    Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, a intervenit în direct prin telefon la Atena 3, unde a comentat declaraţia făcută de Ludovic Orban. ''Copiii sunt în siguranţă la şcoală, dacă respectă regulile'', a dat asigurări premierul, care nu crede că explozia de infectări are legătură cu începerea şcolii. La rândul ei, ministrul Muncii se declară îngrijorată de situaţia actuală privind numărul de îmbolnăviri.
    reactia presedintelui federatiei nationale a asociatiilor de parinti dupa declaratia orban anul

    Reacţia preşedintelui Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi ''Anul şcolar va fi compromis. Suntem într-o situație ingrată!''

  • Actualitate
    02 Oct, 14:40
    Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, după raportarea unui număr record de cazuri de coronavirus, că în acest moment nu se impune revenirea stării de urgență. Potrivit acestuia, sunt sute de elevi și profesori infectați cu noul Covid -19, iar înfectările pot fi puse pe seama începutului şcolii, dar nu în totalitate.
    nelu tataru anuntul momentului despre revenirea la starea de urgenta se impune

    Nelu Tătaru, anunțul momentului despre revenirea la starea de urgență

x close