Antena 3 CNN Externe Care este starea de sănătate a lui Donald Trump și a soției sale. Primul mesaj al Melaniei după aflarea rezultatului testului COVID

Care este starea de sănătate a lui Donald Trump și a soției sale. Primul mesaj al Melaniei după aflarea rezultatului testului COVID

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a avut și prima reacția după confirmarea testului de coronavirus. Aceasta spune că atât ea, cât și președintele, testați pozitiv pentru COVID-19, se simt bine și îi roagă pe cetățeni să se asigure că rămân în siguranță.

Care este starea de sănătate a lui Donald Trump și a soției sale. Primul mesaj al Melaniei după aflarea rezultatului testului COVID
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Oct 2020   •   09:40

Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Donald Trump a anunțat, vineri dimineața, pe Twitter, că el și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

”Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ”

Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump .

Donald Trump și soția sa erau în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei, scrie Mediafax. 

×
Subiecte în articol: Melania Trump coronavirus Donald Trump
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close