Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pot avea probleme din cauza unei colaborări, iar Săgetătorii trebuie să aibă grijă la excese

Horoscop 2 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pot avea probleme din cauza unei colaborări, iar Săgetătorii trebuie să aibă grijă la excese

Nu lucrăm deloc bine sub presiune, dar exact despre asta este vorba. Ne simțim obligați sau presați să facem lucruri cu care nu suntem de acord. O zi complicată. Ar fi bine să nu avem activități care aduc în plus presiune și nici să nu fim lângă persoanele care știu doar să critice.

Horoscop 2 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele pot avea probleme din cauza unei colaborări, iar Săgetătorii trebuie să aibă grijă la excese
de Gabriel Dano    |    02 Oct 2020   •   09:50

Berbec. Pot exista conflicte cu superiorii sau cu diverse persoane foarte importante, partenerul de viață sau unul dintre părinți. Atenție, certurile pot avea consecințe neplăcute pe termen lung.

Taur. E bine să fie discreți. Pot asista însă la niște scene în jurul lor. E bine să stea departe.

Gemeni. Pot avea surprize din partea unui prieten, însă se pot simți trădați, înșelați, sau pur și simplu sunt șocați de reacția cuiva.

Rac. Au niște sarcini, obligații care îi supără, sau prin ele, prin felul în care își fac datoria supără pe cineva și este nevoie de multe explicații și de mult tact.

Leu. Mai ales cei care sunt la drum, e bine să fie atenți. Fără competiții pe șosea. Pe de altă parte, atenție la lege și la regulamente. Să se asigure că respectă la litera legii.

Fecioară. Pot avea probleme din cauza unei colaborări. Au sentimentul că cineva le speculează munca, efortul, ideile. În tot cazul, sentimentul este că mai mult ele se zbat decât altcineva.

Balanță. Din nou discuții conjugale, poate cu socri sau cu părinții, sau mediază între parteneri și părinți. Pot simți multă presiune asupra lor, dar cu tact reușesc să împace pe toată lumea.

Scorpion. Se anunță o zi cu mult efort, mai ales dacă au un deadline, trebuie să termine treaba foarte repede și sunt în întârziere. Au multe activități. Atenție și la sănătate totuși.

Săgetător. Din nou excese astăzi. Fie vorbesc prea mult, fie fac niște gesturi prea somptuoase și sperie persoanele pe care le iubesc. Atenție și la vicii. Și sănătatea se poate resimți.

Capricorn. Una din acele zile în care au nevoie să simtă că sunt înrădăcinați în locul în care se află, că știu care le este locul, atât acasă cât și la muncă și caută acest loc specific lor. Poate se gândesc chiar la o schimbare dacă nu mai sunt mulțumiți de actuala lor situație.

Vărsător. Discuții astăzi și destul de aspre, sau au o problemă de rezolvat și încearcă să găsească soluții. Sunt destul de tensionați și poate e bine să stea mai pe lângă casă, fără deplasări, pentru că și ele pot fi obositoare.

Pești. Ceva cheltuieli, poate pentru un eveniment la care trebuie să participe și care le complică un pic existența, mai ales dacă nu cunosc regulile sau eticheta și li se parte foarte complicat să participe la această întâlnire.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close