Știri Antena 3 CNN din 28 Decembrie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 28 Decembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

67 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    28 Dec, 12:00
    Mii de oameni din județul Ilfov locuiesc aici fără forme legale. Oficial, numărul ilfovenilor este de 480.000, dar cifra reală ar fi de două, sau poate de trei ori mai mare, spun autoritățile. De aici apar și problemele legate de carantină și măsurile extreme luate. Spre exemplu, primarul din Popești-Leordeni spune că din pricina cifrelor inexacte, localitatea a fost carantinată, deși nu ar fi trebuit.
    mii de oameni ilfov legal masuri popesti leordeni

    Mii de oameni, fără forme legale în Ilfov

  • Actualitate
    28 Dec, 11:15
    Sunt oameni care schimbă lumea prin gesturi mici. Iar săptămâna aceasta, la "România Oamenilor Frumosi" vă propunem să cunoaşteţi câţiva dintre ei. Când spui Ion Băraru, spui PERFORMANŢĂ. Spui peste 500 de elevi pregătiți pentru concursurile NASA și sute de premii câștigate la competițiile Agenției Spațiale Americane. Presa îl numește părintele "galacticilor" NASA – competiții la care profesorul Ion Băraru participă, împreună cu copiii pe care-i păstorește, încă din anul 2004 și unde, an de an, câștigă premii peste premii. Profesorul Ion Băraru a fost mentorul și prietenul câtorva generații de elevi, școliți apoi, la vremea studenției lor, aproape toți dintre ei, la cele mai prestigioase universități din lume. 
    ion bararu omul care creste geniile viitorului

    Ion Băraru, omul care creşte geniile viitorului

x close