Antena 3 CNN Timp liber Film A fost un fenomen când a apărut pe ecranele din România. Drama pe care o trăia: "Ajungi ca o legumă. Nu îţi mai poţi mişca mâinile şi picioarele"

A fost un fenomen când a apărut pe ecranele din România. Drama pe care o trăia: "Ajungi ca o legumă. Nu îţi mai poţi mişca mâinile şi picioarele"

A fost un fenomen când a apărut pe ecranele din România. Drama pe care o trăia: "Ajungi ca o legumă. Nu îţi mai poţi mişca mâinile şi picioarele"
de O.P.    |    23 Ian 2013   •   12:44

A fost şi este una din cele mai îndrăgite actriţe din filmele latino-americane şi a interpretat zeci de roluri memorabile care au făcut-o cunoscută şi iubită în întreaga lume.

Însă, în spatele zâmbetului fermecător se ascundea o dramă inimaginabilă. Thalia suferea de boala Lyme, provocată de muşcătura unei căpuşe.



 "Nu-ţi mai poţi mişca mâinile şi picioarele. Ajungi ca o legumă, iar în ultimă fază nu îi mai recunoşti pe cei din jurul tău. Din fericire în cazul meu, această boală a fost depistată la timp şi am tratat-o aşa cum trebuie", a declarat actriţa.

Din nefericire, această boală nu a rămas fără urmări: i-au fost afectate pielea, sistemul nervos şi inima.

"Dacă nu aş fi urmat tratamentul sau dacă acesta nu ar fi avut rezultate, atunci aş fi ajuns chiar la demenţă. Am avut mai multe urmări neplăcute, dar acum mă bucur, pentru că ştiu că ar fi putut fi mai rău: îmi cădea foarte tare părul, aveam pielea uscată", mai spune artista.



×
Subiecte în articol: boala lyme
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close