Antena 3 CNN Timp liber Muzică A murit Prince. Legendarul artist avea 57 de ani

A murit Prince. Legendarul artist avea 57 de ani

A murit Prince. Legendarul artist avea 57 de ani
21 Apr 2016   •   19:58

A murit Prince, anunță publicația TMZ. Legendarul cântăreţ R&B avea 57 de ani. Artistul a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota. Vestea a fost confirmată de impresarul artistului pentru Associated Press.

Potrivit şerifului local, Jason Kamerud, autorităţile au fost solicitate pentru o urgenţă medicală, găsind o persoană decedată. "Poliţia investighează un deces într-o locaţie a superstarului Prince, în comitatul County, Minnesota. Nu putem dezvălui alte informaţii", a precizat precaut Kamerud.

Cu câteva ore înainte de a muri, Prince a fost surprins ieşind dintr-o farmacie. Se pare că era pentru a patra oară în ultima săptămână când cântăreţul îşi cumpăra medicamente, ceea ce i-a făcut pe mulţi să creadă că boala de care suferea era mult mai gravă decât o banală răceală.

Starul, pe numele său complet Prince Rogers Nelson, a suferit o urgență medicală la 15 aprilie, în timp ce se afla în avionul său privat, fiind nevoie ca piloții să aterizeze imediat în Illinois. Prince a susținut concertul pe care-l avea programat a doua zi și și-a asigurat fanii că se simte bine. Persoane din anturajul său au declarat pentru TMZ că starul suferea de gripă, scrie agerpres.

Înaintea acestei apariții recente pe scenă, Prince și-a anulat două concerte din motive medicale.

Prince Rogers Nelson (n. 7 iunie, 1958 în Minneapolis, Minnesota) era un muzician de origine americană. El a fost mult mai bine cunoscut sub numele de scenă Prince.

Interpretul a mai avut multe alte nume, printre care simboluri greu de pronunțat. Recent, el a fost numit de către fani "Artistul cunoscut în trecut drept Prince" ("The Artist Formerly Known As Prince"), ocazional abreviat în "TAFKAP".

Artistul a devenit renumit la nivel mondial în anul 1982, după lansarea materialului “1999”, a câștigat șapte premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

 

 

×
Subiecte în articol: prince mort deces
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close