Antena 3 CNN Actualitate Fost ofițer SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie în două scopuri. Doi generali SRI locuiesc lângă locul accidentului

Fost ofițer SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie în două scopuri. Doi generali SRI locuiesc lângă locul accidentului

Fost ofițer SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie în două scopuri. Doi generali SRI locuiesc lângă locul accidentului
Sursa foto: Foto: Agerpres/Antena 3
28 Mai 2016   •   22:06

Fostul ofițer SRI Daniel Savu, în prezent membru în Comisia parlamentară de control a SRI, a afirmat la ”Q&A” că ”moartea lui Dan Condrea pare o regie în două scopuri”.

”Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate”, a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocând expertiza sa în domeniu.

Daniel Savu a ținut să sublinieze că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească.

Mai mult, Daniel Savu a arătat că, în prezent, opiniei publice i-au fost arătate doar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unei școli, și nu s-a pus problema până acum de obținerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflată în apropierea locului tragediei.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Legăturile serviciilor cu Dan Condrea şi moartea sa

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close