Antena 3 CNN Politică 100 de Minute: Radu Mazăre, denunţat de DNA la Parchetul General

100 de Minute: Radu Mazăre, denunţat de DNA la Parchetul General

100 de Minute: Radu Mazăre, denunţat de DNA la Parchetul General
15 Sep 2014   •   18:01

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost denunţat, luni, de procurorii anticorupţie, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de presiuni asupra justiţiei, pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, vineri, în cadrul conferinţei extraordinare a PSD.

" Era o exprimare a revoltei în faţa nedreptăţii. Presiune poţi pune dacă ai putere. Ce putere, că e în mâinile lo? Cătuşe, mandate... Când trăieşti lucruri nedrepte mai scapă revolta din tine. Am criticat că am fost ridicat cu mascaţii de la masă pe motiv de urgenţă.(...)Acolo nu mi s-a dat nicio citaţie. De atunci au trecut 5 luni şi caracterul ăsta de urgenta nu l-am mai observat în dosar. Poate verifică cineva şi abuzurile pe care le fac unii procurori", a declarat edilul Constanţei, Radu Mazăre.

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", împreună cu invitaţii Ilie Sârbu, liderul grupului PSD din Senat, Mihai Voicu, deputat PNL şi Elena Cristian, redactor şef "Income Magazine", au vorbit pe larg despre acest subiect.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare DNA Parchetul general
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close