Antena 3 CNN Actualitate Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploieşti A DEMISIONAT

Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploieşti A DEMISIONAT

Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploieşti A DEMISIONAT
06 Dec 2013   •   10:44

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a demisionat, vineri dimineaţă, în condiţiile în care Antena 3 a prezentat în repetate rânduri situaţia mizerabilă în care se afla unitatea pe care a condus-o timp de patru ani.

Secretarul de stat Raed Arafat a propus Consiliului Judeţean Prahova, încă de la începutul săptămânii, suspendarea din funcţie a managerului Spitalului Judeţean Ploieşti, "cel puţin pe durata anchetei", precizând că sunt "probleme serioase" în această unitate medicală.

Managerul spitalului GROAZEI din Ploieşti trimite bolnavii la CAS să recupereze banii cheltuiţi pe medicamente

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Sebastian Danielescu, managerul SJU Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a transmis, vineri, preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, o solicitare privind încetarea contractului de management încheiat în decembrie 2010 şi care expira la data de 13 decembrie 2013.

Solicitarea a fost aprobată, iar conducerea spitalului a fost preluată, interimar, de către directorul medical al unităţii sanitare, Florin Puşcariu.
   
Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Prahova, Strâmbeanu a solicitat încetarea contractului de management "pentru detensionarea situaţiei apărute la unitatea medicală".
  
Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploieşti indică faptul că, deşi i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regăsesc în dotările şi nici în achiziţiile unităţii spitaliceşti.

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.

Citeşte şi:

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma

Seringi cumpărate de SJU Ploieşti ar fi comercializate ÎN CHIOŞCUL de lângă spital. Poliţia a început o anchetă

×
Subiecte în articol: manager
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close