Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu accidentul din Rahova. Tramvaiele s-au ciocnit după ce un macaz s-a schimbat brusc

Primele imagini cu accidentul din Rahova. Tramvaiele s-au ciocnit după ce un macaz s-a schimbat brusc

Primele imagini cu accidentul din Rahova. Tramvaiele s-au ciocnit după ce un macaz s-a schimbat brusc
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Iul 2012   •   15:45

Un accident grav a avut loc în cartierul Rahova din Capitală. Două tramvaie s-au ciocnit la intersecţia străzii Calea Rahovei cu Sebastian.

UPDATE 15.46 - Ciocnirea celor două tramvaie, la intersecţia Calea Rahovei cu strada Sebastian, a fost încadrată  în categoria accidentelor de muncă, deoarece unul dintre vatmani a fost rănit şi transportat la spital, a declarat inspectorul general de la Inspecţia Muncii, Dantes Bratu.
   
Inspectorul general de stat a spus că, după verificări la locul accidentului, acesta a fost încadrat în categoria accidentelor de muncă. El a precizat că nu sunt dubii cu privire la încadrarea în accident de muncă, deoarece unul dintre vatmani, o femeie, a fost rănită şi transportată la spital.
   
Dantes Nicolae Bratu a precizat că după identificarea tuturor victimelor se va stabili dacă este un accident colectiv de muncă.


UPDATE 15.44
- Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a deschis un dosar penal legat de accidentul produs în zona Sebastian, primele cercetări arătând că cele două tramvaie implicate, care circulau în sens invers, s-au lovit ca urmare a faptului că macazul s-a schimbat brusc, fără intervenţia vatmanului.
   
"Din primele cercetări, a rezultat faptul că cele două tramvaie (care circulau în sens invers) s-au lovit ca urmare a faptului că macazul s-a schimbat brusc, fără intervenţia vatmanului, după ce  unul dintre ele trecuse deja cu primele două osii de macaz. În acest context, tramvaiul s-a rupt şi a intrat în celălalt", precizează Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Traficul rutier fost oprit de poliţie. A fost afectată circulaţia tramvaielor 32 şi 8.

Mai multe ambulanţe au fost trimite la locul accidentului. Printre răniţi se află şi un copil.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului.

VEDEŢI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS


 

×
Subiecte în articol: Capitală
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close