Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

3635 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    31 Ian, 19:33
    Mesajul Sfântului Părinte, Papa Francisc cu ocazia celei de-a 53-a Zile mondiale a păcii se adresează fiecărui creștin și fiecărui om de bună credință: „Drumul reconcilierii cere răbdare și încredere. Nu se obține pacea dacă nu se speră. (…) Frica este adesea sursă de conflict. Deci este important de a merge dincolo de temerile noastre umane, recunoscându-ne fii nevoiași, în fața Celui care ne iubește și ne așteaptă, ca Tatăl fiului risipitor (cf. Lc 15,11-24). Cultura întâlnirii între frați și surori strică relațiile cu cultura amenințării. Face fiecare întâlnire o posibilitate și un dar al iubirii generoase a lui Dumnezeu. Ne conduce să depășim limitele orizonturilor noastre restrânse, pentru a tinde mereu să trăim fraternitatea universală, ca fii ai unicului Tată ceresc.”
    mesajul arhiepiscopiei romano catolice de la alba iulia dupa scandalul de la ditrau

    Mesajul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de la Alba Iulia, după scandalul de la Ditrău

  • Externe
    31 Ian, 19:01
    Pacienţii vindecaţi sunt încă în pericol de reinfectare cu noul coronavirus (2019-nCoV) şi ar trebui să ia măsuri suplimentare de protecţie, a atras atenţia vineri un specialist chinez în boli respiratorii, citat de Xinhua, informează Agerpres.
    coronavirus avertismentul unui medic din china

    Coronavirus. Avertismentul unui medic din China

x close