Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri: 3 combine frigorifice la pret de frigidere. Sunt sub 1.000 de lei

eMAG reduceri: 3 combine frigorifice la pret de frigidere. Sunt sub 1.000 de lei

eMAG reduceri: 3 combine frigorifice la pret de frigidere. Sunt sub 1.000 de lei
31 Ian 2020   •   14:05

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days. Pana pe 9 februarie magazinul online emag.ro desfasoara campania Crazy Days, care vine cu oferte excelente la o multime de produse, inclusiv la combine frigorifice.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 combine frigorifice care costa sub 1.000 de lei, avand asadar preturi de frigidere.

Doua dintre ele au reduceri uriase de pret, de 47%, respectiv de 50%.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days Heinner

1. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, 273 l, Clasa A+, Control mecanic, H 175,7 cm, Alb, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days.

Pretul este AICI.

De asemenea, combina frigorifica are o garantie sporita, de 5 ani.

Cu aceasta combina frigorifica beneficiezi de un consum optim de energie electrica si de o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitate neta de 273 de litri reprezinta o capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days ieftine

Combina frigorifica are 3 rafturi din sticla in frigider si 3 sertare in congelator, precum si un compartiment pentru fructe si legume. In acest fel ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina modernă de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura
vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice. 

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days Midea

2. Combina frigorifica MIDEA HD-413RN, 305l, Clasa A++, H 188 cm, din inox, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days.

Pretul este AICI.

Combina frigorifica Midea contine o serie de avantaje care o deosebesc de multe alte produse din categoria sa. 

Super Racire - Functia Super Racire presupune racirea rapida a alimentelor prin distribuirea continua a unui volum mai mare de aer rece, fiind folosita deobicei la prima pornire a aparatului, inainte de curatare sau de a introduce o cantitate semnificativa de alimente.

Functia Super Congelare presupune congelarea rapida a alimentelor prin distribuirea continua a unui volum mai mare de aer rece. Este utila in protejarea alimentelor congelate, prevenind decongelarea in momentul introducerii unor noi alimente in congelator. 

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days eficiente energetic

Combina frigorifica dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand o capacitate de 305 litri. 

Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente. 

Prospetime maxima, consum minim - Spune adio consumului ridicat de energie electrica. Combina frigorifica Midea imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica, consumand cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A++.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days Arctic

3. Ne-a atras atentia si combina frigorifica Arctic AK60340NFMT , 302 l, Clasa A+, Full No Frost, H 175.4 cm, Argintie, care are o reducere de 47% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days.

Pretul este AICI.

Full No Frost - Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort! 

Air Flow Dual Tech - Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate! 

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! 

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days cu volum mare

Clasa energetica A+ - Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica! 

Termostat Ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare! 

Eco Buzz - Sistem de avertizare sonora in cazul in care usa nu este inchisa corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, economisind consumul de energie electrica si pastrand alimentele in siguranta. Poti uita de grija usilor deschise! 

Mix Zone - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient! Ventilator Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta! 

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. XXL Bottle Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana! Rafturi Safety Glass Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close