Antena 3 CNN Actualitate Temerile sunt confirmate de oficialii MTS: „Stadioanele nu vor fi gata pentru EURO 2020, iar calea ferată e blocată”

Temerile sunt confirmate de oficialii MTS: „Stadioanele nu vor fi gata pentru EURO 2020, iar calea ferată e blocată”

Cu doar câteva luni înainte de EURO 2020, planurile iniţiale pentru găzduirea unor meciuri din cadrul competiţiei suferă modificări.

Temerile sunt confirmate de oficialii MTS: „Stadioanele nu vor fi gata pentru EURO 2020, iar calea ferată e blocată”
Sursa foto: foto- Pexels
31 Ian 2020   •   16:37

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe şi consilierul prim-ministrului Ludovic Orban, Gică Popescu au susţinut, vineri, o conferinţă de presă. În cadrul acesteia, au punctat şi stadiul lucrărilor din ţara noastră, în vederea găzduirii unor meciuri din competiţia europeană.  

În contextul faptului că stadioanele nu vor fi gata la timp pentru EURO 2020, Gică Popescu a declarat: „Au mai rămas şi lucruri care trebuie finalizate sau care sunt în curs de implementare şi m-aş referi în primul rând la bazele de pregătire. Din păcate, avem câteva probleme de acest gen. În legătură cu finalizarea construcţiei a celor patru stadioane (n.r. Ghencea, Dinamo, Arcul de Triumf, Giuleşti), aceasta nu face parte din planul de candidatură”.

Citeste mai multe pe adevarul.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close