Știri Antena 3 CNN din Mai 2022 | Pagina 66

Știri Antena 3 CNN din Mai 2022. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 66

3225 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    17 Mai, 14:58
    Gabriela Firea, despre întâlnirea pe care a avut-o astăzi cu Najat Maala M’jid, reprezentantul special al Secretarului General al Organizației Națiunilor Unite pentru violență împotriva copiilor: ”Suntem membri ai Parteneriatului Global împotriva violenței și ne unim forțele cu alte 37 de state pentru combaterea oricăror forme de abuz și neglijare asupra copiilor!”.
    gabriela firea copii situatie risc violenta familie intalnire najat maala m jid

    Gabriela Firea: ”Ajutăm copiii aflați în situații de risc și intervenim în cazurile de violență!”

  • Actualitate
    17 Mai, 14:49
    Elena Udrea face ultimele pregătiri de apărare în încercarea de a scăpa de extrădarea în România. Asta după ce judecătorii din ţară i-au amânat cauza pentru săptămâna viitoare, tocmai pentru că nu a vrut să fie prezentă în sala de judecată. Ce se va întâmpla mai departe cu fosta blondă de la Cotroceni?
    elenea udrea strategie extradare

    Noua strategie a Elenei Udrea pentru a scăpa de extrădare

  • România Inteligentă
    17 Mai, 14:30
    Antena 3, singurul canal de știri din România partener al CNN International, alături de cotidianul național Jurnalul organizează, în cadrul proiectului România Inteligentă, Conferință Națională "Infrastructura, soluţia antisărăcie şi şansa pentru dezvoltare. Cinci proiecte de anvergură pentru Galați și regiune vor schimba harta economică și socială a României".
    conferinta nationala romania inteligenta infrastructura solutia antisaracie sansa dezvoltare

    LIVE VIDEO Conferinţă naţională România Inteligentă | Infrastructura, soluţia antisărăcie şi şansa pentru dezvoltare

x close