Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 16 mai - 13 iunie 2022. Vine vara în România

Prognoza meteo 16 mai - 13 iunie 2022. Vine vara în România

Prognoza meteo 16 mai - 13 iunie 2022. În România vor fi temperaturi de vară în următoarele patru săptămâni, ușor mai ridicate în sudul țării. Nu vor fi precipitații, decât local, în special în zona de sud-est, unde regimul va cel normal pentru perioada din calendar, anunță, mați, Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo 16 mai - 13 iunie 2022. Vine vara în România
de Laura Dinu    |    17 Mai 2022   •   13:23

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 - 23 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sud-vestice, dar și local în cele estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face sud-estul extrem al teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 - 30 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face nordul extrem, unde regimul pluviometric va fi local excedentar.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30 mai - 6 iunie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 - 13 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Cum a reacționat mama fetiței de 12 ani când colegii au confruntat-o
x close