Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier grav în Capitală! O mașină s-a răsturnat și altele două au fost avariate din cauza unui șofer băut

Accident rutier grav în Capitală! O mașină s-a răsturnat și altele două au fost avariate din cauza unui șofer băut

Accident rutier grav în Capitală! O mașină s-a răsturnat și altele două au fost avariate din cauza unui șofer băut
Sursa foto: foto: Pixabay
07 Dec 2017   •   08:38

Accident spectaculos în această dimineață în Capitală. O maşină s-a răsturnat şi alte două au fost avariate dupa ce un şofer a intrat cu viteză în curbă. Politiştii trebuie să afle acum cine se află la volan, pentru că cei trei pasageri aflaţi în maşină nu recunosc că ar fi condus.

Un bărbat, aflat în stare de ebrietate, le-a spus poliţiştilor că el este proprietarul maşinii răsturnate, dar că nu se afla la volan în momentul producerii accidentului. Acesta susține că la volan a fost un prieten. 

Ceilalti doi prieteni au fost și ei testati cu alcooltestul. Unul avea o alcoolemie de 0,90 la mie alcool pur în aerul expirat, celălalt nu consumase băuturi alcoolice. Martorii spun că mașina ar fi venit cu viteză și fără nici o intenție de frânare, deși în față se afla o curbă urmată de o intersecție.

La fața locului a ajuns și o ambulanță să le acorde îngrijiri medicale celor 3 pasageri, dar aceștia au refuzat transportul la spital. Polițiștii i-au condus pe cei doi pasageri băuți la INML pentru prelevare de probe biologice. Între timp au deschis și o anchetă pentru a stabili cine a condus autoturismul. Cel care va fi găsit vinovat se va alege cu dosar penal pentru că a condus băut.

×
Subiecte în articol: accident masina Capitală politistii
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close