Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă a fost adusă la balul de absolvire de aproape 300 de motocicliști, în Marea Britanie, după apelul disperat al mamei: ”Nu o mai pot răni de acum”

O adolescentă a fost adusă la balul de absolvire de aproape 300 de motocicliști, în Marea Britanie, după apelul disperat al mamei: ”Nu o mai pot răni de acum”

O adolescentă din Worcester, Marea Britanie, care a fost hărțuită de colegii de școală ani de zile, a avut cel mai frumos bal de absolvire.

O adolescentă a fost adusă la balul de absolvire de aproape 300 de motocicliști, în Marea Britanie, după apelul disperat al mamei: ”Nu o mai pot răni de acum”
Sursa foto: YouTube/SWNS
de Adelina Miron    |    09 Sep 2021   •   23:28

Fata de 15 ani a fost adusă la eveniment de aproape 300 de motocicliști ai clubului WAC Motorcycle Club, după ce mama ei a lansat un apel pe internet.

Copila a îndurat jigniri de la vârsta de șapte ani, situație care a adus-o într-o stare psihică deplorabilă.

„Au hărțuit-o atât de mult încât s-a gândit chiar și la sinucidere în ultimul an, așa că îmi doresc foarte mult ca balul să fie tot ceea ce își dorește și are nevoie să fie”, a scris mama fetei într-o postare pe Facebook în care i-a rugat pe cei de la WAC Motorcycle Club să o însoțească pe fiica ei la balul de la Worcester Warriors Stadium.

„Felicity a așteptat cu nerăbdare balul, întrucât simte că acesta va fi punctul în care le poate arăta (n.r. hărțuitorilor) că nu o mai pot răni”, a mai spus mama fetei.

Convoiul de bicicliști a fost însoțit și de foști ofițeri de poliție și gardieni de închisoare, a povestit tatăl fetei, potrivit mirror.co.uk.

„Încrederea pe care i-au oferit-o lui Felicity a fost uimitoare. În ultimul an, ea a fost agresată constant, școala a făcut tot ce a putut, dar nu a putut face totul.”, a declarat tatăl.
 

×
Subiecte în articol: copila Marea Britanie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close