Antena 3 Actualitate Alegeri locale parțiale Gorj: Prezenţă scăzută la vot în municipiul Târgu-Jiu până la ora 16,00

Alegeri locale parțiale Gorj: Prezenţă scăzută la vot în municipiul Târgu-Jiu până la ora 16,00

11 Iun 2017   •   16:42
Alegeri locale parțiale Gorj: Prezenţă scăzută la vot în municipiul Târgu-Jiu până la ora 16,00
Sursa foto: Foto: Agerpres

Alegeri locale parțiale Gorj. Prezenţa la urne în municipiul Târgu-Jiu, unde au loc alegeri pentru funcţia de primar, se menţine scăzută până la ora 16,00, 16,71% dintre alegători exercitându-şi dreptul de vot.

Alegeri locale parțiale Gorj. În comuna Drăguţeşti, prezenţa la vot, în acelaşi interval orar, este de peste 50%.

Alegeri locale parțiale Gorj. Potrivit datelor prezentate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (AEP), 375 de persoane au votat pe listele suplimentare, iar alte 87 au solicitat urna mobilă.

Alegeri locale parțiale Gorj. Până la ora 16,00, în municipiul Târgu-Jiu au votat 13.369 de persoane, iar în comuna Drăguţeşti, peste 2.100.

Alegeri locale parțiale Gorj. Reprezentanţii BEJ Gorj au afirmat că procesul electoral se desfăşoară fără incidente.

Alegeri locale parțiale Gorj. În cele două localităţi sunt aşteptate la urne peste 84.000 de persoane, fiind amenajate 61 de secţii, din care 56 în Târgu-Jiu.

Alegeri locale parțiale Gorj. În municipiul Târgu-Jiu, funcţia de primar a rămas vacantă după ce fostul edil, Florin Cârciumaru, a obţinut un post de senator la alegerile parlamentare din 2016, atribuţiile acestuia fiind preluate de Aurel Popescu, fost viceprimar al municipiului, în prezent primar interimar al oraşului şi candidat al PSD Gorj.

Alegeri locale parțiale Gorj. Din partea USR Gorj a intrat în competiţia electorală Radu Miruţă, iar de la PNL - consilierul local Marcel Romanescu, de la PMP - consilierul local Daniela Grădinaru, de la ALDE - consilierul local Eduard Lădaru. Totodată, şi-au anunţat candidatura, ca independenţi, fostul inspector şef al IPJ Gorj - Viorel Caragea, şi Gheorghe Caralicea.

Alegeri locale parțiale Gorj. Mandatul fostului primar al localităţii Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, a fost suspendat de Prefectura Gorj la scurt timp după ce acesta a câştigat alegerile din 2016, în urma unei condamnări. Dumitru Ion Popescu, membru al ALDE Gorj, a fost numit în funcţia de primar interimar al comunei Drăguţeşti, el fiind şi candidatul formaţiunii politice la alegerile parţiale din 11 iunie 2017. Şi-au mai depus candidaturile Gheorghe Butan din partea PSD, Ionuţ Crăc de la PNL şi Ion Covrig de la PMP.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gorj prezenta la vot AEP

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close