Antena 3 CNN Actualitate Alertă alimentară! Două tone de produse expirate şi în putrefacţie, pregătite pentru comercializare

Alertă alimentară! Două tone de produse expirate şi în putrefacţie, pregătite pentru comercializare

Alertă alimentară! Două tone de produse expirate şi în putrefacţie, pregătite pentru comercializare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Aug 2016   •   16:24

Nereguli grave descoperite într-un depozit de alimente din Bacău, deținut de o firmă din Arad. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor şi Direcţia Sanitar-Veterinară au găsit două tone de produse expirate, multe în stare de putrefacţie.

Conform autorităților, peste o tonă de alimente, majoritatea în stare de putrefacţie, au fost găsite într-o autoutilitară de transport marfă aflată în faţa depozitului firmei controlate, iar alte 880 kilograme de produse congelate expirate chiar și din luna martie, cum ar fi peşte şi carne de pui, au fost descoperite în interiorul depozitului, acestea fiind pregătite pentru a fi comercializate, scrie aradon.

Firma arădeană a fost amendată cu 10.000 lei de Protecţia Consumatorilor, pentru depozitare necorespunzătoare, şi cu 20.000 lei pentru comercializare de produse alterate şi expirate. La rândul lor, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au sancţionat firma arădeană cu suma de 47.000 lei şi a suspendat activitatea acesteia pe termen nelimitat.

 

×
Subiecte în articol: comercializare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close