Antena 3 CNN Actualitate Animale folosite ilegal pentru dresaj sau pentru controlul agresivității altor animale

Animale folosite ilegal pentru dresaj sau pentru controlul agresivității altor animale

În localitățile Năbad și Pilu,din Arad, se fac verificări de amploare. Opt persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. Opt trofee de căprior și 12 exemplare de câini din rasa "ogar” au fost ridicate duminică de Poliţişti.

Animale folosite ilegal pentru dresaj sau pentru controlul agresivității altor animale
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2021   •   14:29

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au percheziționat, duminică, 10 locuințe din localitățile Nădab și Pilu, judeţul Arad.

Opt persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Potrivit Poliției din Arad, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa "ogar” și trei proiectoare, toate de pe raza localității Nădab.

Câinii au fost lăsați în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

Cercetările în acest caz se fac sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

×
Subiecte în articol: dresaj animale folosite Arad anlimale
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close