Antena 3 CNN Actualitate Aşchia nu sare departe de copac: Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit mandat de arestare pentru cămătărie

Aşchia nu sare departe de copac: Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit mandat de arestare pentru cămătărie

Aşchia nu sare departe de copac: Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit mandat de arestare pentru cămătărie
Sursa foto: Foto: VideoNews
22 Dec 2011   •   17:42

Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit mandat de arestare pentru cămătărie. Băiatul lui Vasile Balint s-a prezentat, joi seară, la Secţia 15 Poliţie şi va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, în dosarul în care este acuzat de cămătărie.
   
Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis astfel recursul procurorilor la decizia de cercetare în libertate a lui Mario Nuţu Balint dispusă de Judecătoria Sectorului 4.
   
Potrivit Mediafax, Mario Balint a recunoscut la Tribunalul Bucureşti că a împrumutat bani unor persoane, dar a arătat că s-a oprit din a da bani cu împrumut cu dobândă în ziua de 23 noiembrie, la o zi după ce legea care incriminează cămătăria a apărut în Monitorul Oficial.
   
"Niciodată nu am oferit bani, tot timpul am fost căutat, mi-au fost ceruţi bani. Eu le dădeam bani pentru că mă implorau. Le trebuiau aceşti bani pentru a fi daţi mai departe altora, care îi terorizau. De mic copil am făcut şi eu... Am vândut parfumuri, mi-am strâns nişte bani. Nu am mai dat bani după ce a intrat în vigoare legea. Tatăl meu (Sile Cămătaru - n.r.) nu m-a învăţat niciodată de rău. Mi-a spus întotdeauna să-mi văd de treaba mea, să merg la şcoală. Îmi zicea: ?Uite ce s-a întâmplat cu mine?", a spus Mario Balint în faţa instanţei.

Avocatul acestuia a declarat în faţa magistraţilor că în cazul lui Mario Balint nu există elementele constitutive ale infracţiunii de cămătărie. Totodată, avocatul a arătat că Mario Balint a crescut de la 13 bani fără tată, este student în anul trei şi că "încearcă să scape de pecetea că este fiul lui Sile Cămătaru".

 


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close