Antena 3 Actualitate Augustin Lazăr dă în judecată Inspecția Judiciară și cere ca Adina Florea să fie cercetată disciplinar

Augustin Lazăr dă în judecată Inspecția Judiciară și cere ca Adina Florea să fie cercetată disciplinar

03 Apr 2019   •   14:30
Augustin Lazăr dă în judecată Inspecția Judiciară și cere ca Adina Florea să fie cercetată disciplinar

Augustin Lazăr lansează un nou atac la adresa procurorului care a pus-o sub învinuire pe Laura Codruța Kovesi. 

După ce Inspecția Judiciară a constatat că Adina Florea nu se face vinovată de publicarea protocolului ilegal semnat de Lazăr și SRI, Augustin Lazăr dă în judecată Inspecția Judiciară. 

Lazăr o bănuiește pe Adina Florea că aceasta ar fi dat documentul, deși nu are probe în acest sens, iar Inspecția Judiciară a clasat această lucrare. Procurorul general dă în judecată Inspecția Judiciară la Curtea de Apel București și solicită instanței să anuleze această soluție. 

Tot Augustin Lazăr este cel care a cerut CSM să sesizeze Inspecția Judiciară în acest caz să o anchete pe Adina Florea pentru că ar fi încălcat codul magistraților. A făcut această anchetă Inspecția Judiciară, însă la final a ajuns la concluzia că nu Adina Florea a greșit și tocmai de aceea a fost clasată acea sesizare. 

Augustin Lazăr merge mai departe în instanță. După ce a contestat la Curtea de Apel această clasare, va merge în judecată pentru a anula acest ordin. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close