Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră legată de averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. Cine îi va prelua repertoriul

Decizie de ultimă oră legată de averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. Cine îi va prelua repertoriul

Familia regretatului interpret Petrică Mîţu Stoian a decis cui va reveni averea artistică rămasă după moartea sa.

Decizie de ultimă oră legată de averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. Cine îi va prelua repertoriul
Sursa foto: Facebook| Emil Badea
de Adriana Drăghici    |    12 Ian 2023   •   09:53

Averea artistică a cântăreţului Petrică Mîţu Stoian va rămâne unui tânăr interpret, Emil Badea, cu care a înregistrat o piesă în satul natal. Familia a decis ca acesta să fie cel care va prelua de acum încolo brandul Petrică Mîțu Stoian, dar și să organizeze festivaluri și alte spectacole în memoria artistului.

Emil Badea poate folosi numele, imaginea, dar și cântecele lui Mîţu Stoian.

Familia a decis ca Badea să fie cel care moștenește acest brand, întrucât Petrică Mîțu Stoian avea o colaborare foarte bună cu acest tânăr artist, fiind singurul, de altfel cu care a înregistrat un videoclip în comuna sa natală, Izverna.

La rândul său, Emil Badea a postat un mesaj pe Facebook, acolo unde mulțumește familiei și promite că va organiza evenimente frumoase care să cinstească memoria celui care a fost "Luceafărul Mehedințiului", așa cum îl numește el.

Familia atrage atenția asupra faptului că acest brand poate fi folosit doar de către Emil Badea, nu și de către alte persoane.

Amintim că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în data de 06 noiembrie 2021 în Reșița, acolo unde a fost internat la spital, în stare gravă.

×
Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian Emil Badea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close