Antena 3 CNN Actualitate Avion folosit de contrabandiști pentru a introduce țigări în România, capturat de grănicerii din Moldova

Avion folosit de contrabandiști pentru a introduce țigări în România, capturat de grănicerii din Moldova

Un avion folosit de contrabandiști pentru a introduce țigări în România a fost reținut la sol de autoritățile din Republica Moldova.

Avion folosit de contrabandiști pentru a introduce țigări în România, capturat de grănicerii din Moldova
Sursa foto: Facebook/Politia de frontiera
de Adelina Miron    |    14 Sep 2021   •   13:26

Aeronava decolase de pe teritoriul Urainei și avea ca destinație finală țara noastră.

Avionul a fost capturat de polițiștii moldoveni în baza unor informații primite de la autoritățile ucrainene. Trei cetățeni ucraineni au fost reținuți pentru acuzația de contrabandă cu țigări.

„La moment informăm că la ora 01.42 patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuhnești antrenată pe direcția Chetriș – Tabăra a observat un aparat de zbor de dimensiuni mici la înălțimea de aproximativ 100m care a traversat hotarul țării din Republica Moldova în România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, la ora 02:57 patrula poliției de frontieră a Sectorului Valea Rusului a remis informația precum că pe direcția Drujineni - Zaboloteni a fost observat un aparat de zbor de mici dimensiuni, care a traversat hotarul din România în Republica Moldova. Pe faptul dat a fost informat dispeceratul CCSA și reprezentanții autorităților române.”, a transmis Poliția de Frontieră pe Facebook.

×
Subiecte în articol: tigari contrabanda avion România
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close