Antena 3 CNN Actualitate Băiat de şase ani în comă alcoolică, după ce a băut cot la cot cu asistenţii maternali

Băiat de şase ani în comă alcoolică, după ce a băut cot la cot cu asistenţii maternali

Un copil de numai şase ani din comuna Vetrişoaia, judeţul Vaslui, a intrat în comă alcoolică după ce a băut cot la cot cu cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Luni, băieţelul a fost luat din grija reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi internat într-un centru de ocrotire, informează "Evenimentul Zilei".

Băiat de şase ani în comă alcoolică, după ce a băut cot la cot cu asistenţii maternali
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Oct 2008   •   21:43

Cu două zile în urmă, copilul a fost internat în spital cu o alcoolemie de 1,98 g/l alcool pur în sânge. Acesta băuse aproape doi litri de vin şi era la un pas de moarte. Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, a declarat:" Este de neimaginat cum cei doi părinţi, dacă pot fi numiţi aşa, au putut să-şi încurajeze propriul copil să bea cot la cot cu ei. Evident, s-a luat măsura imediată de protecţie pentru neglijare severă."

Aceasta a mai adăugat:"Copilul va urma un program de consiliere, recuperare şi reabilitare cu specialiştii noştri, având în vedere trauma prin care a trecut".

Starea băiatului a fost stabilizată, acesta aflându-se în afara oricărui pericol. El este internat la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat Neglijat şi Exploatat.

×
Subiecte în articol: coma alcoolica
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close