Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial: Sacii cu bani din portul Constanţa au ajuns direct la Traian Băsescu

Bercea Mondial: Sacii cu bani din portul Constanţa au ajuns direct la Traian Băsescu

Bercea Mondial: Sacii cu bani din portul Constanţa au ajuns direct la Traian Băsescu
25 Sep 2014   •   09:20

Sacii cu bani din portul Constanţa au ajuns direct la Traian Băsescu, a declarat Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, joi, la sosirea la judecătoria Piteşti. 

Bercea Mondial şi fiica sa, Izaura Anghel, ajung astăzi din nou în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti, care decid dacă menţin măsura arestului în dosarul în care în care Izaura e acuzată că a mituit un gardian de la Penitenciarul Colibaşi.

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că acesta urmează să-i pună la dispoziţie probele care l-ar incrimina pe Traian Băsescu.

"Am deocamdată elemente care nu pot susţine foarte serios un asemenea proiect de denunţ. Dar sunt semne că ar avea probe. Ne vom strădui să le dăm forma juridică necesară", a declarat avocatul Pavel Abraham.

În urmă cu două zile, Bercea le-a spus jurnaliştilor "Băsescu a vrut să nu mai vorbesc despre sacii de bani", fără să precizeze dacă este vorba despre preşedintele Traian Băsescu, sau fratele său, Mircea Băsescu.

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial Pavel Abraham Sandu Anghel
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close