Antena 3 CNN Actualitate Cauza morții Alinei, tânăra ucisă la Mangalia. Medicii legiști au stabilit cum a murit fata

Cauza morții Alinei, tânăra ucisă la Mangalia. Medicii legiști au stabilit cum a murit fata

Informații șocante ies la iveală în cazul cadavrului găsit în parcul din Mangalia. Suspecta în cazul uciderii tinerei din Vaslui a fost reținută. Este cea mai bună prietenă a victimei și a ajuns seara trecută la audieri, în fața anchetatorilor.

de Cătălina Buzoianu    |    07 Aug 2023   •   11:56

Informații șocante ies la iveală în cazul cadavrului găsit în parcul din Mangalia. Victima de 18 ani ar fi fost ucisă de prietena ei. Cele două erau angajate la un hotel din Saturn și împărțeau aceeași cameră de hotel.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, fetele s-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar autoarea trebuia să mintă pentru ea. Se pare că, din această cauză, cele două au început să se certe, apoi s-au lovit reciproc, iar în cele din urmă, prietena ei a ucis-o. Ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, apoi a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită a doua zi dimineață de un pescar. 

Citește și: ”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist...” Povestea tragică a Alinei, fata ucisă la Mangalia

Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere

Polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere, probe, amprente si au fost audiați martori. De asemenea, s-au folosit câini de urmă, iar coșurile de gunoi au fost răsturnate în căutarea de dovezi. Toate probele indică faptul că tânăra nu a fost omorâta în parc, ci a fost adusă decedată acolo.

În zonă nu sunt urme de sânge, iar camerele de supraveghere din parc au detectat mișcare în timpul nopții și au surprins siluetele a două persoane care păreau să poarte cagule și hanorace. 

Care a fost cauza morții

La momentul la care a fost găsită, spun surse din anchetă, fata era moartă de 4-5 ore, deci cel mai probabil fusese ucisă în jur de miezul nopții. 

Anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, și care a fost cauza morții: răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. Fata avea însă pe corp și alte urme de violență care demonstrează că a fost bătută cu sălbăticie. 

Citește și: Ea este Alina, fata omorâtă de cea mai bună prietenă într-un parc din Mangalia: "Drum lin spre îngeri, fetiţă cu suflet frumos!"

”Acest mobil este foarte puternic și generator de agresivitate”

”Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă. 

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei, un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul. 

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește... Ridică mese, scaune, covoare, etc Deci problema care s-ar pune dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul este exclusă. 

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante. Deci este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului. 

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ. 

Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei”, a explicat profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close