Antena 3 CNN Actualitate Ce aşteptări are noul ministru al Justiţiei de la relaţia cu Traian Băsescu

Ce aşteptări are noul ministru al Justiţiei de la relaţia cu Traian Băsescu

Ce aşteptări are noul ministru al Justiţiei de la relaţia cu Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Aug 2012   •   10:55

Noul ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, a declarat vineri, că are aşteptări de "maximă normalitate" în relaţia cu preşedintele Traian Băsescu şi că instituţia pe care o conduce nu se rezumă doar la atribuţia de a propune Procurorul General.

"Am aşteptările de normalitate, maximă normalitate", a răspuns Pivniceru, întrebată ce aşteptări are de la relaţia cu preşedintele Băsescu, informează Agerpres.

Întrebată, la intrarea în sediul Ministerului Justiţiei, dacă s-a gândit la un înlocuitor al Codruţei Kovesi la Ministerul Public, Mona Pivniceru a spus că "Ministerul Justiţiei nu se rezumă doar la numirea procurorului general, ci sunt multe alte probleme importante".

Mona Pivniceru a mers vineri dimineaţă la Ministerul Justiţiei, pentru a-şi prelua atribuţiile în noua sa calitate, după ce joi după-amiază a fost învestită ca ministru al Justiţiei şi a depus jurământul, în faţa preşedintelui interimar Crin Antonescu.

La ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni au participat preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi premierul Victor Ponta.




×
Subiecte în articol: mona pivniceru
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close