Antena 3 CNN Actualitate Ce spunea Nicolae Robu, în 2018, despre acuzațiile DNA. ”Sunt două magherniţe. Eu sunt un om ultra cinstit“

Ce spunea Nicolae Robu, în 2018, despre acuzațiile DNA. ”Sunt două magherniţe. Eu sunt un om ultra cinstit“

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Timiş, într-un dosar legat de vânzarea ilegală a unor imobile.

Ce spunea Nicolae Robu, în 2018, despre acuzațiile DNA. ”Sunt două magherniţe. Eu sunt un om ultra cinstit“
Sursa foto: Foto: Nicolae Robu.Facebook
30 Dec 2019   •   11:21

Atunci când i s-a adus la cunoștință că va fi trimis în judecată în scandalul locuințelor vândute ilegal, în 2018, Nicolae Robu a reacționat și a declarat că în cazul său ”s-au vândut de aparatul primăriei două magherniţe” și că el este un om „ultra cinstit”, iar ”singura lui avuție este onoarea”.

„Eu sunt un om ultra cinstit. Singura mea avuţie până la vârsta asta este onoarea şi nu pot să nu fiu revoltat când cineva atentează la această avuţie. De ce să fiu eu trimis în judecată? În cazul meu s-au vândut de aparatul primăriei două magherniţe cu o semnătură dată de mine, sub garanţia că totul e legal sub garanţia dată de de aparatul de specialitate”, a declarat Nicolae Robu, în 2018.

Citește și: Nicolae Robu, Gheorghe Ciuhandu, Ioan Cojocari și alți șase inculpați, trimiși în judecată de DNA în dosarul caselor naționalizate din Timișoara

Edilul Timişoarei a prezentat şi fotografiile cu cele două imobile despre care procurorii susţin că au fost înstrăinate în mod ilegal afirmând că este vorba de „două magherniţe”.  

„Sunt două magherniţe aflate în fundul unei curţi. Un apartament cu o singură cameră de 25 de metri pătraţi, şi unul de două camere de 50 de metri pătraţi. Erau fără geamuri, fără curent... iar procurorii susţin că prin vânzarea lor către chiriaşi s-a produs un prejudiciu de 60.000 de euro. Dacă le vindem acum, cu toate îmbunătăţirile nu luăm 10.000 de euro. Aici a fost un caz social. Nu e în regulă, nu e corect”, a protestat Nicolae Robu.

×
Subiecte în articol: nicolae robu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close