Antena 3 CNN Actualitate Primarul Timișoarei, după audierea la DNA: Sunt uluit! Singura mea avuție este onoarea

Primarul Timișoarei, după audierea la DNA: Sunt uluit! Singura mea avuție este onoarea

Primarul Timișoarei, după audierea la DNA: Sunt uluit! Singura mea avuție este onoarea
12 Noi 2018   •   11:27

Update: Nicolae Robu a făcut declarații la ieșirea din sediul DNA. Primarul Timișoarei susține că este uluit și nu înțelege de ce trebuie să fie trimis în judecată.

 ”Sunt uluit. Eu am ieșit în stradă și mai ies pentru o justiție independentă. Sunt un om ultracinstit și ultracorect. Singura avuție până la vârsta asta este onoarea. De ce să fiu eu trimist în judecată? De ce apare numele meu pe un material de patru pagini în care subiectul era total străin de mine .S-au vândut sub semnatura mea două maghernițe, de la primărie. Au avut cinci semnături înaintea mea, am crezut că totul e legal”, a declarat Nicolae Robu.

Știrea inițială: Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a ajuns luni dimineață la sediul DNA. Acesta nu a venit însoțit de avocatul său.

El a mai fost la DNA la jumătatea lunii iunie, el spounând atunci că este cercetat într-un dosar privind lucrările de proiectare pentru reabilitarea termică a 65 de blocuri. Robu spune că firma care a făcut aceste lucrări este a unei rude îndepărtate, cu care nu a avut relaţii şi că totul a fost legal, iar el este foarte relaxat. 

De asemenea, la începutul ui februarie 2017, DNA anunţa că Nicolae Robu şi fostul edil al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu în cazul vânzării a 967 de imobile, prejudiciul adus statului fiind de 40 de milioane de euro.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close