Antena 3 CNN Actualitate Scandalul uniformei ”unicat” a lui Bogdan Despescu. Liderul Europol: ”L-am prins cu minciuna. Puterea corupe inevitabil rațiunea”

Scandalul uniformei ”unicat” a lui Bogdan Despescu. Liderul Europol: ”L-am prins cu minciuna. Puterea corupe inevitabil rațiunea”

Ministerul Apărării Naționale a clarificat situația uniformei ”unicat”, care nu există în dotarea Poliției Române, purtată de secretarul de stat Bogdan Despescu la un eveniment oficial. Cazul a fost făcut public de Sindicatul Europol pe 16 februarie.

Scandalul uniformei ”unicat” a lui Bogdan Despescu. Liderul Europol: ”L-am prins cu minciuna. Puterea corupe inevitabil rațiunea”
Sursa foto: Sindicatul Europol
de Adelina Miron    |    15 Apr 2022   •   16:58

„Pe surse înțelegem că această uniformă a fost comandată special, personalizată și este ”unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu să se diferențieze de muritorii de rând.”, a transmis atunci Sindicatul Europol.

Despescu a explicat că uniforma este un model NATO și că i-a fost pusă la dispoziție de MApN.

Între timp, sindicaliștii au cerut explicații Ministerului Apărării Naționale despre ținuta puternic contestată.

Secretarul de stat Despescu a mințit în privința uniformei. Avem dovada de la MApN

Secretarul de stat Bogdan Despescu a mințit când a afirmat că uniforma “unicat”, pe care și-a făcut-o pe comandă a primit-o de la MApN. În cel mai infantil mod posibil, întrebat de jurnaliști de ce a purtat o uniformă care nu există in dotarea MAI, Despescu a mințit și a afirmat ba că e un “model în probe”, ba că de fapt el “a primit-o de la MApN în cadrul unui eveniment”. Acum, vă lăsăm pe voi să vă imaginați cum poate un secretar de stat să testeze o uniformă, în locul polițiștilor care zi de zi sunt în stradă. Oare face târâș pe coate pe mocheta din birou să testeze rezistența materialului uniformei?

Posted by Sindicatul Europol on Wednesday, April 13, 2022

Într-o intervenție la Antena 3, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a spus că, în urma sesizări făcute la MApN, instituția a transmis că nu deține o astfel de uniformă:

„Din păcate l-am prins cu minciuna pe domnul Despescu pentru că în răspunsul primit de la MApN rezultă faptul că acest model de uniformă nu se află în momentul de față în nomenclatorul uniformelor Ministerului Apărării Naționale și nici nu este o uniformă NATO, așa cum a explicat-o domnul Despescu.

Cred că aroganța și momentul în care puterea corupe inevitabil rațiunea se potrivește foarte bine situației domnului Despescu. Cu toate că nimeni nu credea, l-am prins cu minciuna.”

Pentru toți polițiștii hăituiți de șefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-și...

Posted by Sindicatul Europol on Wednesday, February 16, 2022

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close