Antena 3 CNN Actualitate "Trebuie să plătești". Doi copii au fost bătuți și umiliți, într-un parc din Mogoșoaia. Unul din băieți, obligat să îngenuncheze în fața agresorului

"Trebuie să plătești". Doi copii au fost bătuți și umiliți, într-un parc din Mogoșoaia. Unul din băieți, obligat să îngenuncheze în fața agresorului

Doi copii au fost loviți crunt în parcul Mogoșoaia, Ilfov, de către un adolescent, care repetă "trebuie să plătești”.

"Trebuie să plătești". Doi copii au fost bătuți și umiliți, într-un parc din Mogoșoaia. Unul din băieți, obligat să îngenuncheze în fața agresorului
Sursa foto: Facebook I Lacramioara Popescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   17:22

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi adolescenţi au fost agresaţi de un al treilea, într-un parc din Mogoşoaia.

Unul dintre ei pleacă cu sânge pe față, iar în timpul bătăii o mașină trece pe lângă cei trei, fără să oprească.

Poliția Ilfov anunță că, "având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă că doi tineri au fost agresați de un al treilea”, pe 21 martie seara, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie că fiul ei, în timp ce se afla în parcul Mogoșoaia, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către un băiat.

De asemenea, în 5 aprilie, polițiștii din Mogoșoaia au fost sesizați de către un bărbat că, tot pe 21 martie a.c., fiul său a fost agresat fizic de către un tânăr.

Citește și: Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

"În cauză, încă de la data primei sesizări, polițiștii din Mogoșoaia au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, informează Poliția Ilfov.

Conform imaginilor publicate pe Facebook, un adolescent lovește crunt doi copii, care îl roagă să nu mai dea, iar agresorul repetă "trebuie să plătești”.

Unul dintre copii pleacă de acolo cu sânge pe față, dar spune că se simte "bine”.

În timpul bătăii, o mașină trece pe lângă cei trei, fără să oprească.

Poliția Română va rugam sa luați masuri în acest caz și sa oferiți siguranță copiilor noștri. Auziți cer taxa pentru traversarea soselei, pentru ca le incalcă teritoriul...i-a cumpărat maicasa strada. Distribuiți va rog masiv sa ajungă unde trebuie. Cazul este din Mogoșoaia,copilul unei prietene ! #Politia Romana #PolitiaMogosoaia Oare câte cazuri de acest gen trebuie sa mai vedem în România sa se facă ceva?

Publicată de Lacramioara Popescu pe Luni, 5 iunie 2023

×
Subiecte în articol: copii loviți Mogosoaia agresor
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close