Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile despre cazul care a șocat România. Cum s-a ajuns la un dosar de malpraxis de un milion de euro

Detalii incredibile despre cazul care a șocat România. Cum s-a ajuns la un dosar de malpraxis de un milion de euro

Detalii incredibile despre cazul care a șocat România. Cum s-a ajuns la un dosar de malpraxis de un milion de euro
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Ian 2016   •   17:03
Un milion de euro - atât cere ca despăgubiri familia copilului născut cu malformaţii grave la Spitalul Giuleşti.

Părinţii îi acuză pe medici atât de malpraxis, cât şi că le-ar fi schimbat copilul la naştere.

Copilul s-a născut cu malformaţii grave la cap, iar inima îi bate în partea dreaptă. Părinţii nu-şi revin din şoc după ce au văzut cum arată fiul lor şi se agaţă de orice speranţă, inclusiv că medicii au schimbat copilul la naştere.
 
Tânăra mamă a urmat vreme de cinci ani tratamente pentru fertilitate. La vestea că va avea un copil, femeia a ales să vină în Capitală la un medic de la Maternitatea Giuleşti. De fiecare dată însă, era chemată la o clinică privată. 
 
Pe analize şi ecografii, familia a scos din buzunare zeci de milioane de lei.

„De fiecare dată când am fost acolo ni s-a spus că e foarte bine copilul. Noi chiar am insistat pe această temă, dacă are sau nu copilul probleme. Am citit undeva că s-ar putea să fie un risc din cauza pastilelor pentru fertilitate. De fiecare dată când am mers la control, noi asta întrebam: dacă vede ceva probleme. (...) Aflăm din ce în ce mai multe vești proaste despre băiatul nostru. Astăzi am aflatcă pe lângă faptul că are inima mai mult în dreapta mai are și o gaură acolo. Trebuie să- i facă o gaură în zona gâtului pentru a putea respira și pentru a-s reconstrui fața. Are doar o nară”, a spus tatăl copilului, luni, la Antena 3.

 Astăzi am vorbit cu medicul, după 4 zile de așteptare. (...) L-am întrebat ce părere are ca om, dacă a greșit în acest caz. Mi-a spus că e nromal că dânsul a greșit fiindcă a fost cel care a supravegheat sarcina timp de 6 luni de zile. Îmi este foarte greu să vorbesc în momentul ăsta. Având atâtea probleme, nu una, am întrebat cum este posibil să nu fi văzut niciuna.Am întrebat cum este posibil. Să-mi fi spus o problemă și poate găseam o altă soluție să rezolvăm. Domnul doctor dădea din cap, avea lacrimi în ochi, era afectat”, a adăugat el.

Părinţii copilului vor cu orice preț să se faca dreptate
 
Copilul este în stare foarte gravă şi va rămâne perioada următoare sub observaţia medicilor.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close